Escola Municipal de Música Guíxols Vall d'Aro

Tallers Musicals

Tallers Musicals a l’EMM Guíxols Vall d’Aro

Aquest curs l’Escola de Música us ofereix diversos tipus de tallers que es realitzaran cada trimestre. Tots ells s’iniciaran durant el mes d’octubre i tindran una durada de 8 sessions amb un preu de 60€.Us podeu inscriure al taller que preferiu a qualsevol de les tres escoles.

  • Taller de nadons, està pensat per a alumnes de fins a 2 anys que hauran de venir acompanyats amb un pare/mare o tutor on podran gaudir de l’experiència vivencial de la música, en els termes més essencials com poden ser: l’experiència sonora, l’experiència tàctil i l’experiència visual a través de totes les eines i activitats que proposarà la professora que dirigeix el taller. Serà una bona experiència familiar!
  • Taller d’iniciació a la veu, adreçat a alumnes majors de 18 anys que vulguin adquirir les eines necessàries per a poder consolidar una bona tècnica vocal a més de cantar en grup i compartir experiències enriquidores
  • Taller de guitarra, per aquells/es alumnes que vulguin aprendre a tocar l’instrument a través dels acords per a poder acompanyar les vostres cançons preferides. Durant les 8 sessions de durada podreu aprendre a tocar els acords més habituals i pràctics per tocar. Està dirigit a alumnes majors de 16 anys.
  • Taller d’ukelele, adreçat a totes aquelles persones que vulguin iniciar-se en la pràctica d’aquest instrument (Ukelele) i tinguin curiositat per explorar les seves possibilitats. No es necessiten coneixements previs instrumentals ni coneixements musicals per a realizar aquest taller, però sí moltes ganes de voler aprendre molta música amb un instrument portable, intuïtiu i fàcil d’aprendre. Està dirigit a alumnes majors de 16 anys.
  • Com a novetat aquest curs us oferim un taller de musicoteràpia. Aquest taller mostrarà els beneficis que pot aportar la música a la nostra vida quotidiana. Per a aquest taller no calen coneixements musicals previs ni saber tocar cap instrument. Només cal que t’agradi la música i tinguis ganes de gaudir-la amb altres persones. Les activitats que es proposen són diverses, com pot ser tocar diferents instruments, escoltar tot tipus de música o exercicis que treballen l’expressió corporal. L’objectiu principal és gaudir una estona plegats amb la música com a eix vertebrador i element de millora personal, emocional, mentals, socials i cognitiva.

Us animeu?